KVALITEETNE VESI KODUTARBIJATELE

Oleme veefiltreid paigaldanud tuhandetesse kodudesse ja tagame nii oma klientidele puhta joogivee. Kvaliteetne vesi on oluline nii inimese tervisele kui kodustele seadmetele ja tehnosüsteemidele. Mitmed veekvaliteedi parameetrid nagu raud, mangaan ja karedus ei kujuta ohtu inimese tervisele, kuid rikuvad veega kokkupuutuvaid seadmeid ja pindu nagu sanitaartehnika, keraamika, kodumasinad ja kütteseadmed.

VEEANALÜÜS

Veepuhastussüsteemi paigaldus algab alati veeanalüüsist. Tasuta veeanalüüs võtab aega vaid 30 minutit ja seda teostame enda laboris. Analüüsi käigus selgub, millisele probleemile Sinu majapidamine lahendust vajab.

Peamised probleemid, millest lähtuvalt valime teile sobivaima veepuhastus-süsteemi:

KAREDUS

Vee karedust põhjustab vee kaltsiumi ja magneesiumisisaldus. Kaltsium ja magneesium on inimese tervise seisukohast olulised mineraalid kuid vees põhjustavad nad katlakivi ja lubjasadestiste teket. Kõrge vee kareduse korral lähevad segistid umbe, sanitaarkeraamikale jäävad valged plekid, suureneb pesuaine kulu, boilerites ja soojusvahetites, tekib katlakivi, soojusvahetus halveneb ja kasvavad küttekulud.

RAUD

Vee rauasisaldus looduslikust veeallikast või amortiseerunud metalltorustikust. Kõrgenenud rauasisaldus joogivees ei kujuta tervisele ohtu, kuid halvendab vee organoleptilisi omadusi. Kõrge rauasisaldusega kaasneb vee ebameeldiv maitse ja hägusus, vee kollakas värvus ning pruun sete. Rauasisalduse piirnorm joogivees on 0.2 mg/l.

LÕHN ja MAITSE

Vee lõhna ja maitset mõjutavad mitmed vees lahustunud ained. Orgaaniliste ainete ülemäärane sisaldus vees muudab vee värvuse kollakaks või rohekaks, annab veele ebameeldiva lõhna ja maitse. Põhjavees sisaldub väävelvesinik, annab veele mädamuna lõhna. Kui vesi jääb torustikku või kaevu pikemaks ajaks seisma, hakkavad vees mitmesugused mikroorganismid kasvama, kes võivad eraldada vette mitmeid halvasti lõhnavaid aineid ning muuta vee maitset.

MANGAAN

Mangaanisisaldus looduslikus vees ei kujuta ohtu tervisele ja tema sisaldust reglementeeritakse organoleptiliste omaduste tagamiseks. Mangaani suurenenud sisaldus vees põhjustab mustja sette tekkimist veega kokkupuutuvatel pindadel. Mangaanisisalduse piirnormiks joogivees on 0.05 mg/l

AMMOONIUM

Tervisele on joogivees sisalduva ammooniumi mõju väga väike võrreldes toidust saadava kogusega. Ammooniumi piirnorm joogivees on 0.5 mg/l.

 

KUIDAS JÕUAB KVALITEETNE VESI SINU KOJU?

1TÄIDA VEEANALÜÜSI ANKEET Võtame sinuga esimesel võimalusel ühendust
2TOO VEEPROOV MEILE Vastuse saad maksimaalselt 30 minutiga
3VALIME SOBIVAD LAHENDUSED Lähtuvalt veeproovist pakume Sulle sobiva seadmete komplekti
4PAIGALDAME Meie spetsialistid paigaldavad seadmed Sinu veesüsteemi
5HOOLDAME Pakume regulaarset hooldust, et saaksid nautida kvaliteetset vett pika aja jooksul
TÄIDA VEEANALÜÜSI ANKEET JA VÕTAME SINUGA ÕIGE PEA ÜHENDUST.